Företagsarrangemang

Ditt företag kommer att få en fantastisk upplevelse om ni har bokat någon form av företagsgolf. En företagsdag blir komplett när ni lägger till det lilla extra. Jag kan erbjuda en mängd passande aktiviteter. För att passa just ert arrangemang kan jag skräddarsy allt efter era behov.

Ett företagsarrangemang behöver inte vara i anslutning till företagsgolf. Ett möte/konferens på Körunda Golf- och Konferenshotell blir lyckad kombinerad med god mat och ett golfarrangemang som passar just er.

Nedan följer förslag på aktiviteter som är uppskattade.


Svinganalys
För en grupp som redan spelar golf är det ett vinnande koncept att göra en videoanalys. Jag filmar svingen, gör en analys, ger konkreta direkta råd. Efter asvlutad clinic får varje elev sin sving med träningsråd dokumenterad.

Range
Jag finns tillgänglig på rangen före start och hjälper era deltagare inför dagens spel. Här ändras inga svingar utan jag ger konkreta råd och tips som hjälper direkt inför rundan. Det blir samtidigt tid till att mingla för att peppa och motivera. Många är nervösa inför spelet och behöver komma i rätt stämning för att slappna av.
Om ni har ”running start” är detta perfekt.

Beat the Pro
Ex. 1: Era deltagare skall försöka vinna över mig på ett korthål. Närmast flagg eller den som har bättre eller lika resultat som jag. De som vinner får ett pris ni har valt ut i förväg.
Ex. 2: De av era deltagare som slår en längre drive från tee än jag vinner ett pris

Introduktion till golf
Låt era kunder eller medarbetare som inte spelar golf få prova på. Vi börjar på närspelsområdet där spelets idé blir väldigt påtaglig, dvs att få bollen i hål. Jag lär ut grunderna genom chip, pitch och lite puttning. Efter en avslappnad tävling, gärna lagvis, fortsätter vi till rangen för att slå långa slag både med järnklubbor och drivers! Denna aktivitet tar 2h.

Närspelstävling
Skräddarsydd närspelstävling med olika putt –samt chip stationer. Uppdelade i lag med scorekort.
Teambuilding , garanterat roligt och väldigt uppskattat.

Föreläsningar
Jag kan även genomföra olika typer av föreläsningar. Exempel på tema är:

- Golf och fysiska förutsättningar
- Träna rätt och höj prestationen på banan
- Brain Gym / Smarta rörelser – få din kropp och knopp i balans

Alla aktiviteter: 1 500:- /h exkl. 6% moms oavsett antal deltagare